Tunge lastebile

Når det gjelder lastebiler har vi salgserfaring i fra 1982. Kjøretøy i fra 3,5 tonn opp til største tonnasje som ruller på Norske veier. Vi holdes oss stadig oppdatert på regelverk og lovverk i forhold til godkjenning av kjøretøyer. Vi forsøker samtidig å være kreativ for våre kunder, både for å finne tekniske riktige løsninger og samtidig til priser som våre kunder kan leve med. Å koble brukte biler med nytt utstyr eller nye biler med brukt utstyr der det er tjenlig. Krokløft -påbygg har vært en gjenganger i mange år.


Etter at vi inngikk avtalen med VDL har dette også åpnet muligheten for å levere bilene med krokløft-påbygg med svensk standard og helt etter norske kunders ønske. Dette åpner også for en ny svære for Euromaskin AS nemlig å levere nye konseptbiler. Med VDL krok-påbygg på VOLVO, SCANIA, MAN, IVECO. 


Vi tilbyr selfølgelig også biler med attet påbygg. Tippbiler, trekkvogner, kranbiler mm. Her også både brukt og i noen grad nytt. 


CHASSIS - Vi har stadig brukte chassis tilgjengelig 4X2 6X2 8X2 4X4 6X4 8X4 mmm 


VAREBILER - 2,2- 3,5tonn - her finnes det stadig noe, både kassebiler, kranbiler,skapbiler og tippbiler, litt for et hvert behov. Er ikke bilen dere søker å se i vårt utvalg i dag, så ta kontakt, kanskje er det en mulighet rundt neste hjørne. 


BILER 7,5 - 12 tonn. Dette er en populær størrelse bil som kan tjene til mange forskjellige behov og oppgaver..