Uttrekktrailere

Siden 1999 har VDL Containersystemen vært en del av VDL Groep. VDL Groep har hovedkontor i Eindhoven, Nederland, og er et internasjonalt industrikonsern med fokus på utvikling, produksjon og salg av busser, chassier og andre ferdige produkter. Det er en sammensetning av fleksible, selvstendige selskaper, hver med sin egen spesialitet. Styrken i VDL Groep ligger i gjensidig samarbeid mellom selskapene.


VDL - Et begrep som allerede er godt kjent. VDL Containersystemen B.V utvikler, produserer og selger et bredt spekter av containerhandling systemer som krokløftere, skiploaders og kabelsystemer samt spredere og AGV-er er produsert for håndtering av ISO containere.

Krokløft, skiploadere og kabelsystemer kan brukes til både lastebiler, tilhengere og landbruksmaskiner kjøretøy.VDL har et verdensomspennende nettverk av lokale partnere og kan tilby god service og salgsstøtte.


Historikk
VDL Containere startet i 1999 i en tom produksjonshall og uten ordrer. Men takket være en rekke dyktige og lojale medarbeidere og det gode renomè innen VDL Groep, ble dette gjort til en suksess. I sitt første hele produksjonsår ble over 300 systemer ble solgt. Et sterkt forhandlernett ble opprettet og som fortsatt vokser kontinuerlig. Etter fem år ble det besluttet å utvide produktspekteret med en overtakelse av Smits Spreader Systems. Etter integreringen av Smits Spreader Systems, som hadde mange likheter på utvikling, produksjon og ettersalg, oppsto et sunt selskap i vekst. I 2006 VDL Containersystemen flyttet til dagens lokaler ved Industrieweg i Hapert nær Eindhoven.