Tunge lastebiler

Når det gjelder lastebiler har vi salgserfaring i fra 1982. Kjøretøy i fra 3,5 tonn opp til største tonnasje som ruller på Norske veier. Vi holdes oss stadig oppdatert på regelverk og lovverk i forhold til godkjenning av kjøretøyer. Vi forsøker samtidig å være kreativ for våre kunder, både for å finne tekniske riktige løsninger og samtidig til priser som våre kunder kan leve med. Å koble brukte biler med nytt utstyr eller nye biler med brukt utstyr der det er tjenlig. Krokløft -påbygg har vært en gjenganger i mange år.

Etter at vi inngikk avtalen med VDL har dette også åpnet muligheten for å levere bilene med krokløft-påbygg med svensk standard og helt etter norske kunders ønske. Dette åpner også for en ny svære for Euromaskin AS nemlig å levere nye konseptbiler. Med VDL krok-påbygg på VOLVO, SCANIA, MAN, IVECO. 

Vi tilbyr selfølgelig også biler med attet påbygg. Tippbiler, trekkvogner, kranbiler mm. Her også både brukt og i noen grad nytt. 

CHASSIS

- Vi har stadig brukte chassis tilgjengelig 4X2 6X2 8X2 4X4 6X4 8X4 mmm 

VAREBILER

- 2,2- 3,5tonn - her finnes det stadig noe, både kassebiler, kranbiler,skapbiler og tippbiler, litt for et hvert behov. Er ikke bilen dere søker å se i vårt utvalg i dag, så ta kontakt, kanskje er det en mulighet rundt neste hjørne. 

BILER

7,5 - 12 tonn. Dette er en populær størrelse bil som kan tjene til mange forskjellige behov og oppgaver..

Uttrekktrailere

Siden 1999 har VDL Containersystemen vært en del av VDL Groep. VDL Groep har hovedkontor i Eindhoven, Nederland, og er et internasjonalt industrikonsern med fokus på utvikling, produksjon og salg av busser, chassier og andre ferdige produkter. Det er en sammensetning av fleksible, selvstendige selskaper, hver med sin egen spesialitet. Styrken i VDL Groep ligger i gjensidig samarbeid mellom selskapene.

VDL - Et begrep som allerede er godt kjent. VDL Containersystemen B.V utvikler, produserer og selger et bredt spekter av containerhandling systemer som krokløftere, skiploaders og kabelsystemer samt spredere og AGV-er er produsert for håndtering av ISO containere.

Krokløft, skiploadere og kabelsystemer kan brukes til både lastebiler, tilhengere og landbruksmaskiner kjøretøy.VDL har et verdensomspennende nettverk av lokale partnere og kan tilby god service og salgsstøtte.

Historikk

VDL Containere startet i 1999 i en tom produksjonshall og uten ordrer. Men takket være en rekke dyktige og lojale medarbeidere og det gode renomè innen VDL Groep, ble dette gjort til en suksess. I sitt første hele produksjonsår ble over 300 systemer ble solgt. Et sterkt forhandlernett ble opprettet og som fortsatt vokser kontinuerlig. Etter fem år ble det besluttet å utvide produktspekteret med en overtakelse av Smits Spreader Systems. Etter integreringen av Smits Spreader Systems, som hadde mange likheter på utvikling, produksjon og ettersalg, oppsto et sunt selskap i vekst. I 2006 VDL Containersystemen flyttet til dagens lokaler ved Industrieweg i Hapert nær Eindhoven.

Påbygg og utstyr

Vi opplever ofte å sitte igjen med løse påbygg. Dette i fra biler som går på eksport men også på biler som blir innkjøpt for andre oppgaver enn det den er bygget med. Aktuell påbygg blir også kjøpt inn til lager. 

Krokkasser, flak, kranflak - finnes som regel på lager.